skit-kul-humor

Vet att det är mycket youtubeklipp som dyker upp här. Men ibland kan man bara inte låta bli!
Missa inte "Håll tyst, världen!" eller "World Shut Your Mouth" som den heter. Ettan kl:2000 på söndagar.


familjen Persson goes naturvänner

En lördag i kulltorp. Grannarna snett till vänster bygger nytt staket/plank, grannarna mitt emot målar om huset i ny färg och bygger ny veranda på baksidan och dom snett till höger mekar med något i trädgården mest hela tiden. Då kan ju inte familia de persson vara sämre utan vi slänger upp solfångare på taket. Eller för att vara mer exakt: "Vakuumrör".

Händig pappa kontrollmäter lite mäter lite


Händig morfar ger tummen upp


Galet bra blev det


Nu kan familjen persson titulera sig "miljövänner" med en miljöbil från Seat och ett gäng solfångare från kina.
Själv kör jag sportbil och borde kanske göra som päronen. Nästa bil får bli en hybrid. Det har ju han i serien Reaper, och han är ju cool och så.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

8.1 på imdb. ÅTTA KOMMA ETT?!?!?! 6.5-7.0 hade varit ett mycket bättre betyg.
Efter att ha väntat på en after workande bratten vid bioentrén kom han till slut och vi kunde sätta oss. (Han luktade lite öl... den lilla hobbyalkisen)
Tillbaka till filmen. Jag måste erkänna att under vissa stunder av filmen gäspade jag, jag kände ett stark "come on" inom mig. Lite för mycket som är fixat med post-production och inte pappkartonger och trickfilmningar från the old book. Men jag kanske måste ta det för vad det är. Verkade dock som att jag var en av få som inte gillade den. Måste jag se den igen? Kanske, men inte på ett tag...

Och inte för att jag har något emot kvinnor, men när den onda figuren är en blek, svarthårig, dåligt brytande, ukrainsk kvinna mår jag dåligt. Tjejer kan inte vara onda bara för att dom är onda. Dom måste vara psykiskt störda för att man ska tro på det, det var då inte denna. Hon viftade lite med en värja i stället och försökte se mysitisk ut...

senaste drogfyndet

Galna landningar, landningsbanor och take-offs

Är detta skillat? Eller bara rent av idiotiskt?

baby jag står här som en nörd i ett moln av förundring

Man kan inte bli annat än glad! Funderar på att se filmen i helgen, det var alldeles för länge sedan sist. Någon som är sugen?

youtube, nya tidens drog

Om man inte blir fast bland klipp med arga dampbarn framför dataspel så fastnar man i sökandet efter just -den där- videon med -den där- artisten.

Själv har jag börjat lägga upp musikvides som jag sitter och trycker på men som inte finns i youtubes
hand.
Så denna vecka har jag sponsrat världen med tre stycken peggy lejonhjärta-videos och två minidokumentärer om chumbawamba.
Jag ser en hyffsad utveckling på dokumentärerna som efter mindre än en dag är uppe i över 10 visningar.. kanske blir det nån av dom som först spräcker min 1000 gräns?

ny etta

Efter att länge varit sveriges bästa popalbum är det nu dags för ett tronskifte enligt mig

Jakob Hellmans ...Och stora havet har länge varit nummer ett.

Men det finns en skiva som fortfarande utstrålar samma glädje som den gjorde 2004 när den släpptes.
Jag minns hur jag luskade fram ett par enstaka låtar på internet. Trånade efter album och länge verkade det som att jag inte skulle få höra mer än de tre låtar som läkte ut 2002.
2003 kom ett par singlar ut. Gick in på skivlagret och såklart var det inget som fanns på hyllan utan dom fick man beställa för en 40 kr styck, så värt det!
Men som sagt 2004 kom albumet ut och gjorde ingen besviken. Peggy Lejonhjärta - Viskningar och Rop satte sig i mitt hjärta....

image71


sjukan... igen

Efter att varit fri från antibiotika i nästan en vecka och inte kännt av någon värk tyckte jag det var dags för en liten löparrunda. Tog mina kilometer på en "hyffsad" tid efter det man gått igenom.

På måndagseftermiddagen började jag få lite småont vid såret på låret igen. Det var första gången på två veckor som jag haft värk. Tänkte att det förmodligen bara var en liten biefekt efter en dags hårt arbete eller att jag slagit emot benet/såret. Syrran tog en titt på såret när hon bytte förband och tyckte inte att såret hade haft samma läkprocess som tidigare. Nästan så att det hade gått lite tillbaka.

Fortsatte känna av såret under tisdagen och då fick jag snabbt en tid på ortopeden, vore ju inte så bra om hudviruset/infektionen kom tillbaka.

Men som tur var verkade inget onormalt. Men jag ska tillbaka på fredag för en till titt så dom ser att allt går som det ska. Vore ju inte kul med en ny böld på pannan t.ex.

ibland har man en dålig dag


Balibiljetterna är bokade

Den 28 september (dagen efter lidingöloppet) vid ett-tiden på eftermiddagen lämnar Jag och Ramne landet för tre veckors überslappande på Bali.
image70

No more Varvsholmen

Då var det slut. Min tid på varvsholmen och Kv. Trossen är efter 16,5 månader över. Känslan både lite sorgsen och skön. Kul med lite nytt. Även om man bara byggt lägenheter har man gjort en massa olika moment. Jag kanske är firmans just nu skickligaste termostatgivareinstallatör av märket LK? Ca 1000 givare har man satt upp, det ni!
Man har gjort rörläggning på valv i vintertid medans det snöstormat horisontellt så man ibland höll på att blåsa omkull.
Dragit mil efter mil efter mil med FQ i alla dess olika färger. Men nu är det över. Och när man blickar tillbaka på det är det dom fina arbetsdagarna man minns.
-Gå på fjärde våningens valv i skinande sol och bar överkropp.
-Skrämma skiten ur Magnus genom att stå bakom honom och skrika "Boojaka".
-Vara med om att två kolleger gifter sig (inte med varandra).
-Prata i telefon med Lasse och inte inse att jag ställt sig bredvid personen i fråga, varpå han tror man är lite efter.
-Tävla i P3s introtävling mot Blomman.
-med mera med mera med mera.

Nu har jag fått en ny arbetsplats. Atlas Copco, Slagborr/Bilmaskinsindustri. Varit där en del innan, men nu vet jag inte hur länge jag blir kvar. Skulle inte förvåna mig om det blir till semestern.
Kollade precis över olika färalternativ dit. Kom fram till att cykeln förmodligen är prio ett. Eller vad säger ni?

image69

Exploring Öland - What a lovely söndag

10.30. Vaknar och känner skam över att klockan är halv 11.
Vid halv 12 hugget ringer Jocke och bjuder med mig på picknick på öland med två av hans tjejkompisar, Emmy och Agnes.
Och vilken helt underbar Söndag det blev. Vi lekte turister medans vi undersökte Källa gamla kyrka.
Vi tog en titt nere i Källa hamn och diskuterade vart "hallabalot" var på öland under stenåldern. Emmy hade svaren.
Vi körde vilse.
Fikade i Byrums Raukar.
Tog en tripp runt kvarnen och piren i Sandvik.
Körde kustvägen tillbaka förbi Äleklinta.

image65image64image66image67image68

 När vi satt i solen mellan raukarna ville man inte att dagen skulle ta slut, allt kändes bara så himla bra!

Grattis syster

Igår blev syrran vuxen, på riktigt. 25 år och bara veckor kvar tills hon blir färdig sjuksköterska!
Hurra hurra hurra hurra
Grattis älskade vackra syster!image62image63

RSS 2.0