slipknot.istheshit.

Är hemma hos päronen och letar runt på youtube. Hittar lite videos som gör narr av Slipknot. Men kom igen, det är ju förbannat kul!

Jimmy Eat World!

Då var den bokad. Den gyllene biljetten! Biljetten till ett av världens bästa band. Jimmy Eat World.
Den 3e februari sätter jag mig tillsammans med lite vänner på tåget ner mot köpenhamn! Fy fan vilket röj det ska bli. Hurra!
Var dock lite orolig att jag inte skulle få tag på biljetter. Första gången jag skulle boka så ville det inte funka. Deras betalningstjänst accepterade inte mitt bankkort. Jag gav upp och mailade supporten. Fick idag svar att dom hade problem med tjänsten igår men att den nu ska fungera. Vilket den gjorde. Vilken tur!


youtube ger er:
Hear you me & My sundown


Glans Schyffert

I onsdags var det stand up comedy på Kalmarteatern i form av John Glans och Henrik Schyffert.
Jag cyklade dit med min kollega Dennis och vi bänkade oss. Efter introduktion och välkomnande började skrattfesten.
Får erkänna att jag mest log och hyperventilerade. Men när Glans drog ett skämt började jag gråtskratta! Han förklarade det här med onani. Det känns så logiskt och bra när man börjar runka, men när det är över så känner man sig helt bortgjord. Skamsen och till åtlöje. Det som var en så lysande idé gick helt upp i rök på en hundradel. Det enda man har kvar är en köttslamsa som ser ut som en nykläckt fågelunge... som har spytt!
Tänk er Glans förklara det. Då gråter man, tro mig!

cheesy christian music

jag är långt ifrån kristen, det vet ni. däremot lyssnar jag mycket på en grupp som sjunger "cheesy christian music"... smörig kristen musik.... gruppen heter Relient K.
när jag känner mig lite ensam. lite nere. när jag önskar att jag trodde på något annat än big bang och smarta apor så lyssnar på en en låt. For the moments I feel faint heter den och är den låt med Relient K där man förstår att dom är kristna.
Raden "Never underestimate my Jesus. When the world around you crumbles He will be strong, He will be strong" säger en hel del om låten... Som sagt det är en låt som får mig att önska att jag ibland vore lite troende för då skulle man ha den här jesus-snubben att vända sig till när det känns lite körigt.
Så istället får jag lysnna jag på en riktigt bra låt.  lyssna ni med!


terminator

igår var det terminatorafton i min soffa med ricke, erik, hasse (sofia) och jonna. och efter det behöver min soffa vila lite!
för denna vecka har varit en härlig vecka,
det har varit konstant häng i min lägenhet. jag, soffan och jonna. (vi är galet tajta nu!) vi har avverkat ett gäng filmer, lagat mat och varit allmänt slöa i min soffa.
så nu är varje sittdyna och ryggdyna nersuttna och intryckta på ett sätt som jag förmodar att tillverkaren inte trodde var möjligt! därför behöver den vila!
men jag vill att det ska fortsätta vara på detta vis! för snart försvinner ricke, sen åker jonna till norge och sofia ska flytta till malmö och då blir det bara jag och erik kvar.. vem ska då platta till min soffa?!  erik väger ju för sjutton mindre än en tös! så alla vänner, invadera min lägenhet nu medans ni kan, för även om jag kommer gnälla över höga ljudnivåer,  så vet jag att ni kommer sakna det när ni inte kan vara här!


puss kram

Reklamerat

Idag upptäckte jag ett nytt sätt att tjäna storkovan på. OST!
I veckan köpte jag en ost och när jag skulle öppna den i onsdags eller om det var torsdagen, skit samma, så upptäckte jag att den såg lite grön ut under plasten... Så idag tog jag min ostbit och gick till maxi med ost och kvitto.
Jag fick allt jag begärde: en ursäkt, förståelse och cash. Osten kostade 61:- men jag fick 124 kr tillbaka. Så som jag förstod det så berodde det på att jag hade kvittot med mig. Duktiga jag som sparar kvittot. Ibland lönar det sig!

Rolig... på riktigt

Har igentligen alltid tyckt att Robert Gustavsson varit lite överskattad. Visst han var rolig i Percy Tårar och Nile City.
Men en del av det han gjort skrattar folk åt endast för att man borde... "Det är ju R. Gustavsson..."

Men nu kommer en Gustavsson som är rolig på riktigt och tar över tronen!
Björn Gustavsson mina damer och herrar



RSS 2.0